Diskbråck

Dessa övningar som jag kommer gå igenom här är övningar som jag av erfarenhet vet har hjälpt många med diskbråck som ger symtom

Programmet

Du får övningar du kan sätta ihop till ett program själv

Passen

Bygg pass anpassade för dig och din förmåga

Utrustning

Vikter och gummiband

Hur funkar det?

Dessa övningar som jag kommer gå igenom här är övningar som jag av erfarenhet vet har hjälpt många med diskbråck som ger symtom. Det är absolut inte så att detta gör att diskbråcket läker snabbare, men syftet med dessa övningar är att upprätthålla så god funktion i kroppen som möjligt. Diskbråcket läker sedan för dom flesta på egen hand, det kan ta allt mellan 6 månader till 1 år. Ofta slutar det göra ont efter ca 3 månader. Men det är lite olika för alla.

Hur ska jag träna?

Tanken här är att du ska hitta olika övningar som funkar för dig och som känns bra. Dessa övningar kan du sedan jobba med för att bibehålla god funktion i kroppen under tiden ditt diskbråck läker. 

Innan man börjar med någon av övningarna är det bra att läsa texten och kolla på videon i introduktionen. Där går vi igenom nödvändig information för att du ska få ut så mycket av övningarna som möjligt.

Sök vård ...

Om du upplever något av följande problem så är det högst lämpligt att söka vård:

Upplever svårigheter att hantera urin och avföring eller har domningar kring könsorganen
Har svårt diskbråck (t.ex. med ischias som ger domningar och svagheter i benen)

Är du osäker på om dessa övningar är lämpliga för dig så kan du alltid fråga oss genom att maila info@kiroxpert.se

Har du frågor?

Fattas det information som du söker? Skriv gärna till oss så svarar vi så snabbt vi kan.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.