Kurser

 • 58 Avsnitt

  8 Veckors Utmaning

  När du startar igång med programmet så kommer du varje dag att få en uppgift, det kan ibland vara en fysisk övning, eller en lugnare aktivitet. Ibland är det ett visst antal repetitioner du ska hinna med under en dag, ibland kan det vara så att du ska hinna med ett visst antal varje timme. Det är sjävklart anpassat så det ska vara rimligt oavsett vad man gör under dagarna

 • 23 Avsnitt

  Ambitiös Latmask

  I detta program får du 3 övningar om dagen som du ska utföra så många gånger du kan under 20 min. 5 dagar i veckan under 4 veckor

 • 3 Avsnitt

  ARTROSTRÄNING

  Det finns olika grader av artros och man kan ha olika ont. Man kan ha en väldigt grav artros och inte ha speciellt ont och man kan ha en väldigt mild sådan och ha väldigt ont. En sak vet man dock, det är bra att belasta och träna det brosk man har kvar. Det håller sig helt enkelt i bättre skick om man kan belasta det, att bara vila och avlasta är inte att rekommendera för artrosen.  

 • 22 Avsnitt

  Extrem Latmask

  Extrem Latmask- 5 min om dagen

  I detta program får du 1 övning om dagen som du ska utföra så många gånger du kan under 5 min 5 dagar i veckan under 4 veckor

 • 5 Avsnitt

  GOLFARMBÅGE

  Detta program riktar sig till dig som har en Golfarmbåge och då behöver stärka upp senan. Programmet löper över 6 veckor med 4 pass i veckan. Jag rekommenderar att man kör varannan dag så armen får återhämta sig mellan passen.

 • 21 Avsnitt

  LÄNDRYGGSPROGRAMMET

  Fysiskt aktivitet har visat sig vara bra vid ryggsmärta och detta program innehåller pass med enkla övningar som jag av erfarenhet vet brukar hjälpa.

 • 13 Avsnitt

  Let’s Get Strong

  Syftet med programmet är att bygga styrka i hela kroppen, med hjälp av klassiska gymövningar blandat med kroppviktsövningar. Du får också öva på att följa en längre plan då programmet löper över 9 månader.
   
  Programmet består av 3 olika faser där man i fas 1 jobbar med klassisk styrketräning. Fas 2 består av med kroppsviktbaserad träning och fas 3 är en blandning av klassisk gym och kroppsvikt. Varje fas är 3 månader för att du ska ha god tid på dig att få resultat i varje fas.
   
  Här har du ett program som håller dig på banan i 9 månader med en starkare och friskare kropp som resultat.
 • 13 Avsnitt

  Livepass

  Här kan du hitta pass du kan följa med på, där instruktören kommer träna tillsammans med dig i realtid. Passen är förinspelade och har olika fokusområden.

 • 5 Avsnitt

  MORGONGYMPA

  Morgongympa pass som du kan göra hemma utan redskap och som tar ungefär 5 minuter att utföra. Det finns olika pass för olika delar av kroppen samt helkropp så du lätt ska kunna hitta ett som passar din morgon. Starta passen och följ med i videon så gott du kan, vill du köra mer så startar du bara om videon och kör igen. 

 • 9 Avsnitt

  PROGRAM FÖR HELKROPPSSTYRKA – GYM

  Det verkar som att du inte har tillgång till denna sida. Denna sida är för betalande medlemmar hos KiroXpert, är du inte medlem kan du…
 • 9 Avsnitt

  PROGRAM FÖR HELKROPPSSTYRKA – HEMMA

  Det verkar som att du inte har tillgång till denna sida. Denna sida är för betalande medlemmar hos KiroXpert, är du inte medlem kan du…
 • 13 Avsnitt

  Rise To The Challenge – 12 Veckor

  Det verkar som att du inte har tillgång till denna sida. Denna sida är för betalande medlemmar hos KiroXpert, är du inte medlem kan du…
 • 4 Avsnitt

  RISE TO THE CHALLENGE – 4 Veckor

  Det verkar som att du inte har tillgång till denna sida. Denna sida är för betalande medlemmar hos KiroXpert, är du inte medlem kan du…
 • 5 Avsnitt

  RÖRLIGHETSTRÄNING

  Här kan du hitta pass för att bygga upp en rörligare kropp med enkla övningar. Du väljer helt och hållet själv vilket pass du ska köra och du kan upprepa samma pass flera gånger.

 • 4 Avsnitt

  Ryggskottsakuten

  Ryggskottsakuten är ett program du följer när du får ryggskott dvs akut ont i ryggen. Programmet hjälper dig förstå varför du får akut ont i ryggen och hur du ska handskas med detta på egen hand.  Programmet är uppdelat i 3 olika faser, man jobbar sig igenom alla faser i sitt eget tempo tills man är återställd igen. Detta kan ta lite olika lång tid för alla så programmet är inte tidsbestämt.

 • 23 Avsnitt

  Simpel Latmask

  I detta program får du 2 övningar om dagen som du ska utföra så många gånger du kan under 10 min. 5 dagar i veckan under 4 veckor

 • 13 Avsnitt

  SKOTTSÄKER RYGG

  Detta program foksuerar på muskler och leder i bröstryggen, dvs det är en blanding av rörlighet och styrkeövningar. Det som gör att detta program hjälper dig är i grund och botten utformat så att det prickskjuter problemområden, vilket ibland gör så att man känner effekt ganska snabbt.

 • 17 Avsnitt

  SKOTTSÄKRA AXLAR

  Detta program syftat till att stärka upp och göra dina axlar rörligare. Det är uppbyggt så att man kan välja att träna på gym eller hemma. Varje övning har ett exempel med vikt eller med gummiband så du ska kunna anpassa det så bra som möjligt till där du vill träna.

 • 8 Avsnitt

  Smärta I Hålfoten

  Det här programmet riktar in sig till dig med smärta i hålfoten, kanske har du fått diagnosen plantar fasciit eller misstänker att du har hälsporre. I informationsvideon som kommer senare kommer du få information om just plantar fasciit och hälsporre.

 • 9 Avsnitt

  STARKARE BEN & FRISKARE KNÄN

  Detta är ett program på 8 veckor som syftar till att bygga starka ben och friska knän. Vad menar jag då med friska knän? Jo ett friskt knä är ett knä som tåls att användas och vill man ha knän som tål så måste man ha starka ben. Så vill du klara skidbacken bättre, orka spela mer padel eller kanske få bättre klipp i benen när du löptränar mm så är detta något för dig.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.