Morgongympa För Den Stele

Brukar du vakna på morgonen och känna dig stel i kroppen? Då kommer dessa pass att kunna hjälpa dig.

Passen

Fristående pass som man kan välja fritt

Utrustning

Ingen utrustning krävs

Niklas Berättar Lite Mer Om Morgongympa

Varför morgongympa?

Brukar du vakna på morgenen och känna dig stel i kroppen? Då kommer dessa pass att kunna hjälpa dig. Här hittar du snabba enkla morgonpass som hjälper dig bli av med stelheten och starta dagen på ett skönt sätt. Passen tar ca 5 min och är helt utan redskap, efter som vi har pass som riktar in sig på specifika delar så som axlar, bröstrygg, ländrygg, höft och helkropp. Så kan du lätt hitta något som passar din morgon. Allt du behöver göra är att starta igång videon och följa med i passen.

Vart kan man göra dessa pass?

Det går såklart bra att utföra dessa pass när du vill under dagen, men passen är utformade så att man lätt ska hinna med dom på morgonkvisten.

Hur funkar det?

Morgongympa passen är enkla att göra, du väljer ett eller flera pass som du vill köra. Du startar videon och följer instruktionerna. Syftet med passen är att du ska känna dig mjukare och skönare efteråt och bli av med din morgonstelhet.

Är det farligt att vara stel?

Det är absolut inget farligt eller dåligt med att vara morgonstel. Det kommer med stor sannolikhet försvinna under dagen allt eftersom du rör på dig mer. 

I denna kategori ingår:

  • Korta uppmjukande pass utan redskap ( 5 min )
  • Enkla övningar 
  • Starta videon och följ med i passet
  • Pass med inriktning på specifik del av kroppen

Du ska inte utföra träningsprogrammet om du: Är under rehabilitering för någon typ av skada i en kroppsdel som är involverad i något av passen. Konsultera alltid din vårdgivare innan. 

Har du frågor?

Fattas det information som du söker? Skriv gärna till oss så svarar vi så snabbt vi kan.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.