Om KiroXpert

Enklas Lösningar På Smärtsamma Problem

Hur det började

Det är svårt att prata om KiroXpert utan att prata om Niklas Andersson. Så låt oss börja där. Niklas är utbildad Kiropraktor och driver en smärtklinik i Stockholm där kiropraktorer, läkare och fysioterapeuter samarbetar kring patienterna. En dag dök det upp en kille på kliniken med ont i en axel, den här killen heter Daniel Flefil och jobbar med sociala medier. Han tyckte det vore en bra idé om Niklas började dela med sig av sin kunskap på sociala medier för att kunna nå ut och hjälpa mer människor.

Så Daniel fick hjälp med sin axel och Niklas fick hjälp med sina sociala medier. Detta var starten på ett samarbete som senare skulle bli KiroXpert.

KiroXpert Lanserades

KiroXpert lanserades officiellt 2018 där vi sålde enskilda program i PDF format för att hjälpa människor med sina krämpor och välmående. Efter att ha sålt över 1500 program och hjälpt 1000 tals människor via våra kanaler på sociala medier satte vi oss ner och tänkte ut hur vi skulle kunna utveckla detta för att göra det mer “komplett”.

Då kom vi på KiroXpert medlemskapet!
Här kunde vi samla allt på en och samma plats i ett medlemskap. Våra medlemmar skulle enkelt kunna hitta ett program eller träningspass vare sig det är för välmående eller något mer smärtsamt problem.

Mål

KiroXpert har ett mål skapa enkla lösningar på smärtsamma problem. Det ska inte behöva vara krångligt att få en starkare, rörligare och mer välmående kropp.

Skapa ett bättre välmående

Vi är två personer som vill hjälpa andra människor till att skapa ett bättre välmående på egenhand. Niklas Andersson har kunskap och 15 års erfarenhet av patienter och träning för människor som har olika krämpor och besvär. Daniel Flefil tar hans kunskap och erfarenhet online och gör det tillgängligt för alla i Sverige.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna ifall du har några funderingar.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.