Hållbar & Långsiktig Träning

Coaching Med Niklas Andersson

Du får inte en plan för en smärtsam kroppsdel, du får en plan anpassad för en person med smärta

Tidigare Klienter

Här är några få meddelande jag fått från tidigare klienter som haft/har mig som Online Coach

Hur Fungerar det?

1 Ansök
2 Konsultation
3 Planen
4 Målet
Ansök

Fyll i formuläret

Första steget är att fylla i formuläret på denna sida. Där kommer du svara på en rad frågor om dig själv och dina mål.

Ansök nu
Konsultation

Kontaktar dig

Här kommer jag kontakta dig för en videokonsultation. Under denna konsultationen pratar vi genom dina mål, dina förutsättningar och problem. Här kommer jag ganska direkt veta om jag kan hjälpa dig eller inte. 
Skulle det vara så att jag inte är rätt person att hjälpa dig kommer jag försöka guida dig hur du kan få hjälp.

Planen

Träningsplanen byggs upp

Ifall allt funkar bra så kommer jag efter videokonsultationen bygga upp ditt träningsprogram som du ska följa. I träningsprogrammet kommer du få video instruktioner för varje övning så du kan utföra varje övning rätt. 

Målet

Nu jobbar vi för att nå målet

Nu jobbar vi tillsammans för att nå målet! Du kommer ha möjlighet att chatta med mig, skicka videos för feedback eller få hjälp när du behöver det. Jag kommer vara din hjälpande hand på denna resa, men du kommer få utföra jobbet. Träningsprogrammet kan uppdateras under tiden för att anpassa bättre för dig.

Frågor & Svar

Dem mest ställda frågorna jag får 

Vi har 3 olika coachingpaket som man kan välja mellan. Vi har minimum 3 månader då det krävs tid för att nå resultat eller ens se resultat.

Baspaket (Video Konsultation + Anpassat Program) = 1799kr

3 Månaders = 3799kr 

6 Månaders = 6299kr

Behövs det förlängas så kommer det finnas möjlighet för det.

Det är svårt att säga då varje person utvecklas olika, har olika slags problem, förutsättningar och mål

Vad just du kan förvänta dig diskuterar vi under konsultationen.

Minimum 3 månader. 
Det är viktigt att vi har god tid på oss, dels för att bygga långsiktiga sunda rutiner men också för att kunna ändra i planen vid behov. Inget ska stressas fram!

När du väl har mig som coach kommer vi ha kontakt genom appen WhatsApp. Där kommer vi både ha videosamtal, chatt och feedback. 
Du kommer få ett träningsprogram från mig efter konsultationen som jag sitter och finslipar på enligt dina mål och förutsättningar. Där efter kommer du träna på, skicka videos till mig och få feedback. Vid några tillfällen kommer jag vilja boka videosamtal för att prata igenom din träning för att se hur det går eller för att diskutera något i din plan.

Nästan hela tiden… måste ju också sova 😀
Jag svarar inom 48 timmar, oftast tidigare än så.
Men du har möjlighet att skriva till mig när du vill genom appen WhatsApp.

Möt din framtida coach 

Niklas Andersson

Jag har alltid haft ett intresse för träning, det har varit en naturlig del av min uppväxt då min pappa tränade mycket. Vi hade ett välutrustat hemmagym som faktist användes, ofta står dom ju tyvärr orörda hos många. 

Jag började i tidig ålder med kampsport som sedan slutade med en elitsatsning inom karate där jag varit aktiv inom junior och seniorlandslaget. Efter den karriären blev jag intresserad av styrketräning och snöade in helt på kroppsviktsträning under en period. 

Tränar man hårt och osmart som jag många gånger gjort åker man på en del skador och smärtor, vilket leder till att man får träffa folk som jobbar med att åtgärda detta. Där föddes ett nytt intresse för att hjälpa folk som har ont, jag hade själv blivit hjälp och tyckte det var så pass häftigt att jag också ville hjälpa andra.

Online Coaching Nilklas Andersson - KiroXpert
Niklas Andersson - Coach KiroXpert

Det var startskottet för mycket pluggande en tid framöver och har landat i att jag jobbat som massageterapeut, personlig tränare och nu är verksam som Leg. Kiropraktor.

Av en slump startade jag ett instagram konto där tanken var att jag skulle dela med mig av lite bra övningar och träningstips som mina patienter på kliniken kunde dra nytta av. Det kontot har växt och hjälpt många människor vilket har öppnat upp en helt ny värd för mig där jag har möjlighet att hjälpa människor på distans. På så vis väcktes idén om kiroxpert.se, en online plattform där människor kan få hjälp med allt från att komma igång med sin träning till att få bukt med sina krämpor.

För att kunna hjälpa personer mer individuellt så började jag utarbeta en metod, filma ihop massvis med övningsvideos och material för att kunna erbjuda online coaching.

Vill du komma igång?

Ansök idag så kontaktar jag dig, så sätter vi upp en plan tillsammans.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.