Hållbar & Långsiktig Träning

Coaching Med Niklas Andersson

Du får inte en plan för en smärtsam kroppsdel, du får en plan anpassad för en person med smärta

Tidigare Klienter

Här är några få meddelande jag fått från tidigare klienter som haft/har mig som Online Coach

Hur Fungerar det?

Frågor & Svar

Dem mest ställda frågorna jag får 

Hur mycket kostar det?

Vi har 3 olika coachingpaket som man kan välja mellan. Vi har minimum 3 månader då det krävs tid för att nå resultat eller ens se resultat.

Baspaket (Video Konsultation + Anpassat Program) = 1799kr

3 Månaders = 3799kr 

6 Månaders = 6299kr

Behövs det förlängas så kommer det finnas möjlighet för det.

Hur snabbt kan jag förvänta mig resultat?

Det är svårt att säga då varje person utvecklas olika, har olika slags problem, förutsättningar och mål

Vad just du kan förvänta dig diskuterar vi under konsultationen.

Hur länge behöver jag köra?

Minimum 3 månader. 
Det är viktigt att vi har god tid på oss, dels för att bygga långsiktiga sunda rutiner men också för att kunna ändra i planen vid behov. Inget ska stressas fram!

Hur går coachingen till?

När du väl har mig som coach kommer vi ha kontakt genom appen WhatsApp. Där kommer vi både ha videosamtal, chatt och feedback. 
Du kommer få ett träningsprogram från mig efter konsultationen som jag sitter och finslipar på enligt dina mål och förutsättningar. Där efter kommer du träna på, skicka videos till mig och få feedback. Vid några tillfällen kommer jag vilja boka videosamtal för att prata igenom din träning för att se hur det går eller för att diskutera något i din plan.

Har man tillgång till dig hela tiden?

Nästan hela tiden… måste ju också sova 😀
Jag svarar inom 48 timmar, oftast tidigare än så.
Men du har möjlighet att skriva till mig när du vill genom appen WhatsApp.

Möt din framtida coach 

Niklas Andersson

Jag har alltid haft ett intresse för träning, det har varit en naturlig del av min uppväxt då min pappa tränade mycket. Vi hade ett välutrustat hemmagym som faktist användes, ofta står dom ju tyvärr orörda hos många. 

Jag började i tidig ålder med kampsport som sedan slutade med en elitsatsning inom karate där jag varit aktiv inom junior och seniorlandslaget. Efter den karriären blev jag intresserad av styrketräning och snöade in helt på kroppsviktsträning under en period. 

Tränar man hårt och osmart som jag många gånger gjort åker man på en del skador och smärtor, vilket leder till att man får träffa folk som jobbar med att åtgärda detta. Där föddes ett nytt intresse för att hjälpa folk som har ont, jag hade själv blivit hjälp och tyckte det var så pass häftigt att jag också ville hjälpa andra.

Online Coaching Nilklas Andersson - KiroXpert
Niklas Andersson - Coach KiroXpert

Det var startskottet för mycket pluggande en tid framöver och har landat i att jag jobbat som massageterapeut, personlig tränare och nu är verksam som Leg. Kiropraktor.

Av en slump startade jag ett instagram konto där tanken var att jag skulle dela med mig av lite bra övningar och träningstips som mina patienter på kliniken kunde dra nytta av. Det kontot har växt och hjälpt många människor vilket har öppnat upp en helt ny värd för mig där jag har möjlighet att hjälpa människor på distans. På så vis väcktes idén om kiroxpert.se, en online plattform där människor kan få hjälp med allt från att komma igång med sin träning till att få bukt med sina krämpor.

För att kunna hjälpa personer mer individuellt så började jag utarbeta en metod, filma ihop massvis med övningsvideos och material för att kunna erbjuda online coaching.

Vill du komma igång?

Ansök idag så kontaktar jag dig, så sätter vi upp en plan tillsammans.

Rulla till toppen