Let's Get Strong Programmet

Let’s get strong är ett av våra längre styrketräningsprogram, det sträcker sig över hela 9 månader. Att nå resultat i sin träning kräver ofta att man ger det tid och följer sin plan. Passen och utförandet i passen är byggda på så vis att du över tid kommer bli starkare och orka mer, du har också gott om tid att öka dina vikter i varje enskild fas.

Osäker om detta är för dig?

Svara på dessa frågor 

Om Let's Get Strong

Syftet med programmet är att bygga styrka i hela kroppen, med hjälp av klassiska gymövningar blandat med kroppviktsövningar. Du får också öva på att följa en längre plan då programmet löper över 9 månader.
 
Programmet består av 3 olika faser där man i fas 1 jobbar med klassisk styrketräning. Fas 2 består av med kroppsviktbaserad träning och fas 3 är en blandning av klassisk gym och kroppsvikt. Varje fas är 3 månader för att du ska ha god tid på dig att få resultat i varje fas.
 
Här har du ett program som håller dig på banan i 9 månader med en starkare och friskare kropp som resultat.
Program för helkroppsstyrka på gymmet - Kiroxpert

Niklas Andersson

Kiropraktor & Coach
Kiroxpert Appen

Exempel på hur det kan se ut

Vanliga Frågor

Programmet lämpar sig helt klart bäst för gym då man behöver. Skivstång med rack, hantlar, gummiband, bänk, dippställning och chinsstång.

Det är 4 pass i veckan och varje pass kommer ta lite olika lång tid beroende på individ, men räkna med mellan 40 till 60 min.

Syftet med programmet är att bygga styrka och lära sig följa en längre planering.

Programmet sträcker sig över 9 månader.

Ett Medlemskap

Endast ett medlemskap krävs för att få tillgång till alla våra program och pass.

Skriv till oss

Ifall du har några frågor angående programmet eller något annat kan du skriva till oss.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.