Ryggskotts Akuten

Ryggskottsakuten är ett program du följer när du får ryggskott dvs akut ont i ryggen. Programmet hjälper dig förstå varför du får akut ont i ryggen och hur du ska handskas med detta på egen hand

Osäker om detta är för dig?

Svara på dessa frågor 

Om Ryggskotts Akuten

Ryggskottsakuten är ett program du följer när du får ryggskott dvs akut ont i ryggen. Programmet hjälper dig förstå varför du får akut ont i ryggen och hur du ska handskas med detta på egen hand.  Programmet är uppdelat i 3 olika faser, man jobbar sig igenom alla faser i sitt eget tempo tills man är återställd igen. Detta kan ta lite olika lång tid för alla så programmet är inte tidsbestämt.

Program för helkroppsstyrka på gymmet - Kiroxpert

Niklas Andersson

Kiropraktor & Coach
Kiroxpert Appen

Exempel på hur det kan se ut

Vanliga Frågor

För detta program så behöver du ingen utrustning 

Det finns ingen bestämd tidsram för passen, i dessa pass är i grund korta ca 10-15 min men man upprepar som ett flertal gånger över dagen lite beroende på vad man hinner med i sin vardag.

Syftet med Ryggskottsakuten är att ge dig konkreta tips och övningar att jobba med för att minska smärta och förbättra funktionen under tiden ryggskottet ebbar ut. Även få en bättre förståelse för vad ryggskott är och hur man hanterar det på ett bra sätt.

Programmet passar dig som fått ett akut ryggskott, dvs akut ont i ländryggen 

Ett Medlemskap

Endast ett medlemskap krävs för att få tillgång till alla våra program och pass.

Skriv till oss

Ifall du har några frågor angående programmet eller något annat kan du skriva till oss.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.