Skottsäkra Axlar

Känner du dig stel och svag i axlarna? Då är det dags att göra något åt saken.

Programmet

Programmet löper över 4 veckor

Passen

I programmet kommer du träna 4 gånger i veckan.

Utrustning

Vikter eller gummiband

Niklas berättar lite mer om programmet

Vad är Skottsäkra Axlar?

Detta program syftat till att stärka upp och göra dina axlar rörligare. Det är uppbyggt så att man kan välja att träna på gym eller hemma. Varje övning har ett exempel med vikt eller med gummiband så du ska kunna anpassa det så bra som möjligt till där du vill träna.
För att kunna utföra detta program hemma så kan det vara bra att ha flera band med olika styrka så du kan anpassa det till alla olika övningar.
Programmet består av 4 pass i veckan och löper över 4 veckor.

Vad Behöver man för utrusning?

Varje övning har ett exempel med vikt eller med gummiband så du ska kunna anpassa det så bra som möjligt till där du vill träna.
För att kunna utföra detta program hemma så kan det vara bra att ha flera band med olika styrka så du kan anpassa det till alla olika övningar.

Vad gör programmet?

Skottsäkra axlar är ett program som syftar till att ge dig rörligare och starkare axlar för att du ska ha lättare att utföra olika rörelser och aktiviteter som just involverar axlar. I programmet hittar du tydliga videoinstruktioner och det är lätt att följa.

I detta program ingår:

  • Teknikgenomgång av varje övning som är videobaserad
  • Rörligare Axlar
  • Starkare Axlar
  • 4 veckors program att följa med enkla instruktioner att följa

Detta program ska inte användas som rehabilitering för en skada och ska inte heller vara komplement till din rehabilitering vid axelskada.

Har du frågor?

Fattas det information som du söker? Skriv gärna till oss så svarar vi så snabbt vi kan.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.