Starkare Nacke

Dessa pass är lämpliga om man känner sig stel, öm eller svag i nacken.

Starkare Nacke

Detta är inget program, detta är en samling av olika pass

Passen

Här hittar du 3 olika pass du kan köra.

Utrustning

Du kan göra detta med gummiband, utan någon utrusning och med motstånd.

Vad är Starkare Nacke?

Här hittar du olika träningspass för att bygga upp styrka och tolerans i nacken. Dessa pass är lämpliga om man känner sig stel, öm eller svag i nacken. Kanske får du ofta nackspärr? Då är det väldigt bra att bygga styrka och tolerans i nacken som den blir mer tålig för belastning och rörelse.

Hur Fungerar Detta?​

Du hittar olika pass både med gummiband och utan gummiband som du enkelt kan göra hemma. Det är alltså inget program som man följer utan pass som man kan köra med jämna mellanrum. I introduktionsvideon går jag igenom hur du kan lägga upp din träning med just dessa pass.

Vad Behöver man för utrusning?

Du behöver ingen special utrustning då vi anpassat detta för dom som inte har något. Men skulle du vilja ha något att använda så är det gummiband.

varför Får man ont i nacken?

Ofta beror det på att man utsätter nacken för rörelser och belastning som musklerna inte tål. den toleransen går dock att bygga upp med träning.

I Starkare Nacke:​

  • Träningspass du kan göra hemma
  • Träningspass utan redskap
  • Träningspass med gummiband
  • Råd om hur du lägger upp nackträning på bästa sätt

Dessa pass ska inte ses som rehabilitering för en skada i nacken, är du osäker på om du har en skada så konsultera en vårdgivare innan du börjar med passen

Har du frågor?

Fattas det information som du söker? Skriv gärna till oss så svarar vi så snabbt vi kan.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.