Träna med smärta

Vi människor är lata av natur, några av oss mer lata än andra och den vanligaste bortförklaringen vi har till att inte träna och röra på oss är att det inte finns tid. Vi vet alla att det gör det men problemet är att det inte prioriteras.

Osäker om detta är för dig?

Svara på dessa frågor 

Om träna med smärta

Denna teorilektion handlar om att träna med smärta. Lektionen är uppdelad i 7 olika kapitel där Niklas Andersson går igenom hur man kan tänka och jobba med träning när man är skadad eller när man har ont utan skada.

Se inte denna lektion som medicinsk rådgivning, den är endast för att väcka tankar och förståelse för träning med smärta

Program för helkroppsstyrka på gymmet - Kiroxpert

Niklas Andersson

Kiropraktor & Coach
Kiroxpert Appen

Exempel på hur det kan se ut

Vanliga Frågor

Det är 7 olika kapitel som vi går igenom, sammanlagt är hela “kursen” på 1.5 timme.

Vi går igenom hur man kan tänka och jobba med träning när man är skadad eller när man har ont utan skada. Se inte denna lektion som medicinsk rådgivning, den är endast för att väcka tankar och förståelse för träning med smärta

Ett Medlemskap

Endast ett medlemskap krävs för att få tillgång till alla våra program och pass.

Skriv till oss

Ifall du har några frågor angående programmet eller något annat kan du skriva till oss.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.