AKTA INTE RYGGEN

Fysisk workshop med Niklas Andersson
mer information längre ner

Fyll i intresseanmälan till våra workshop. Först till kvarn och vi kontaktar dig ifall du har fått en plats på workshopen.

Hur Fungerar det?

1 Ansök
2 Bli kontaktad
3 Acceptera
4 Välkommen
Ansök

Ansök

Första steget är skicka in en intresse anmälan

Ansök nu
Bli kontaktad

Bli kontaktad

Det kommer endast finnas få platser på denna workshop. Den som ansöker först är den som får plats först. Vi kontaktar dig personligen ifall du är en av dom utvalda.

Acceptera

Acceptera

Om du får ett email från oss där vi erbjuder en plats till dig, så har du 24 timmar på dig att bekräfta och betala för din plast på workshopen. Annars går din plats vidare till någon annan.

Välkommen

Välkommen

Ifall du har betalat in avgiften och fått en bekräftelse så är du nu antagen till workshopen. Vi kommer skicka mer information till dig.

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring workshopen

För att delta i workshopen kostar det 1995kr / person.

I detta ingår lunch på plats, samt material som du får med dig hem digitalt.

Detta är en kurs/workshop för dig som har eller brukar ha ont i ryggen, som kanske känner att ditt ryggproblem begränsar din träning. Du kanske helst undviker vissa aktiviteter för att din rygg begränsar dig, eller helt enkelt är rädd för att göra det värre. Kursen är även riktad till dig utan ryggsmärta som vill ha en frisk och tålig rygg genom livets alla utmaningar. 

Kursen/workshopen riktar sig inte till dig som är under någon form av rehabilitering efter eventuell operation av ryggen. Då kursen innehåller praktiska moment som man då kanske inte kan eller bör delta i så får man inte ut allt av kursen. Har man dock avslutat sin rehabilitering är man självklart välkommen. 

Workshopen är indelat i två block, ett teoretiskt och ett praktiskt. I det teoretiska blocket kommer vi prata om akut och kronisk ryggsmärta så man får en bättre kunskap och förståelse, sjävklart kommer vi gå igenom en del myter och förtydliga vanliga missförstånd och oklarheter.

Vi kommer prata om rörelserädsla och undvikanden, belastning och dosering av belastning. I en del av teoriblocket kommer vi ha frågor och diskussion, där finns möjlighet att förtydliga ytterligare och få svar på eventuella frågor, troligtvis öppnar många frågor upp för vidare diskussion.

Det teoretiska blocket lägger grund för det praktiska blocket. I det praktiska momenten så kommer vi gå igenom träning och övningar. Vi omsätter här teorin i praktiken, här kommer vi gå igenom en rad olika övningar och hur man kan anpassa dom på olika sätt och prata om just varför dom kan vara mer eller mindre lämpliga.

Efter avslutad kurs/workshop får du med dig videomaterial på den praktiska delen så du på egen hand kan repetera och öva hemma. 

Vem är jag 

Niklas Andersson

Jag har alltid haft ett intresse för träning, det har varit en naturlig del av min uppväxt då min pappa tränade mycket. Vi hade ett välutrustat hemmagym som faktist användes, ofta står dom ju tyvärr orörda hos många. 

Jag började i tidig ålder med kampsport som sedan slutade med en elitsatsning inom karate där jag varit aktiv inom junior och seniorlandslaget. Efter den karriären blev jag intresserad av styrketräning och snöade in helt på kroppsviktsträning under en period. 

Tränar man hårt och osmart som jag många gånger gjort åker man på en del skador och smärtor, vilket leder till att man får träffa folk som jobbar med att åtgärda detta. Där föddes ett nytt intresse för att hjälpa folk som har ont, jag hade själv blivit hjälp och tyckte det var så pass häftigt att jag också ville hjälpa andra.

Online Coaching Nilklas Andersson - KiroXpert
Niklas Andersson - Coach KiroXpert

Det var startskottet för mycket pluggande en tid framöver och har landat i att jag jobbat som massageterapeut, personlig tränare och nu är verksam som Leg. Kiropraktor.

Av en slump startade jag ett instagram konto där tanken var att jag skulle dela med mig av lite bra övningar och träningstips som mina patienter på kliniken kunde dra nytta av. Det kontot har växt och hjälpt många människor vilket har öppnat upp en helt ny värd för mig där jag har möjlighet att hjälpa människor på distans. På så vis väcktes idén om kiroxpert.se, en online plattform där människor kan få hjälp med allt från att komma igång med sin träning till att få bukt med sina krämpor.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.