Ä du trött på att ha ont i ryggen?

Vill du ha en starkare, tåligare och mindre smärtsam rygg?

Ryggakademin

Min TILLGÅNG

Ökad kunskap och förståelse för ryggen och ryggsmärta är grunden för att du ska kunna ta hand om den själv​

Vad du kommer att få ut
av mitt program

Kick off

Din utgångspunkt

När du startar får du börja med att kolla på en introduktionsvideo där jag går igenom hur ryggakademin funkar. Så du får bra koll på hur du ska orientera dig.

Aktiviteter

Träningspass och kurser

Varje vecka kommer du få tillgång till 3 träningspass i veckan, övningarna i dessa pass kan ändras för att passa dig bättre. Utöver detta kommer du hitta andra pass och kurser med olika syften för att hjälpa dig med din rygg. Det kommer även hållas regelbundna videomöten där du kan delta för att få svar på frågor.

Uppföljning

Jag är med dig hela vägen

Jag finns här för dig Under din resa kommer du behöva extra hjälp, stöttning och information. Via chatten har du möjlighet att ställa frågor till mig så jag kan hjälpa dig än mer.

Framgång

Fokus på dina resultat

Du kommer enkelt kunna se och mäta utvecklingen i din träning, detta är både motiverande och nödvändigt för att du ska ta dig framåt. När det inte går som det ska finns jag där för att hjälpa.

Gemenskap

Energi och motivation

Du är inte ensam ryggsmärta och framförallt långvarig ryggsmärta är jobbigt att ha och kan ta tid att förbättra. I Ryggakademin jobbar vi alla med att förbättra våran ryggsmärta och peppar varandra.

Resurser

Ny kunnskap

I resources finner du färdiginspelad kurser och föredrag, dessa kurser och föredrag hålls på en nivå så det ska vara lätt att förstå och lära sig mer kring ryggsmärta och allt vad det innebär. Du får lära dig hur du ska tänkta med belastning och träning, hur du hanterar bakslag och hur du anpassar teknik och träning utefter din situation.

Du hittar även träningspass här som lämpar sig för hemmabruk, du behöver alltså tillgång till gummiband eller din egen kropp. Dessa pass är follow aning pass vilket innebär att du följer med i en video.

Resources är ett komplement till gruppcoachingsamtalen där du får mer hjälp och information. 

Hör vad mina nöjda kunder säger

MIN BAKGRUND

Niklas Andersson

Under mina år som kiropraktor har intresset för ryggsmärta och långvarig ryggsmärta växt sig stark. En av anledningarna till att jag kan hjälpa människor är pga min kunskap och förståelse i ämnet.Genom att öka din kunskap och förståelse så kan jag ge dig verktygen du behöver för att själv ta hand om din ryggproblematik.

FAQ

Vanliga frågor

Ryggakademin är för dig med långvarig ryggsmärta ( mer än 3 mån) oavsett skador eller inte.

Träningsprogrammen är minimum 3 månader långa, dom inspelade föredragen och kurserna varierar mellan 10 min till 30 min.

Hur många pass det är i varje program vi har varierar mellan 2-5 pass i veckan.

Du kan ansöka när du vill, nya medlemmar släpps in en gång i månaden.

Vissa program kräver inga redskap, andra program kräver tillgång till hantlar och skivstång.

Det är 3 månaders bindingstid och 1 månads uppsägningstid. Du behöver denna tid för att få bättre kunskap och utvecklas inom din träning.

Hur hade ditt liv sett ut om du inte hade ont i ryggen? Låt oss ta reda på det!

Rulla till toppen