Våra Tjänster

Video Konsultation

Detta är ett vanligt digitalt besök för dig som söker hjälp med rehab eller smärta, efter avslutat besök kommer du få eventuell rehab/rådgivning skickat i PDF på din mail, eventuella övningar eller utföranden kommer i videoformat så du ser tydligt. Känner du att, om du bara vet vad du ska göra så klarar du dig själv. Då är detta ett bra alternativ för dig.

Online Coaching

Detta är för dig som behöver hjälp med smärta/rehab, eller komma igång med träning och sunda vanor. Coaching innebär att vi jobbar under en viss tidsperiod ( 3 mån eller 6 mån). Under en coachingperiod har du fri tillgång till återkopplingssamtal och chatt, vi utvecklar din rehab/träning vid behov. Detta för att du ska få så mycket stöttning och hjälp som du behöver oavsett om det handlar om rehab eller vanlig träning. Känner du att du behöver mycket stöttning och hjälp? Då är detta ett bra val för dig.

Träningsprogram

Träningsprogram – Visst går det lättare att nå mål när man har en plan, det underlättar också om man vet vad man ska göra när man väl är och tränar. Denna tjänst börjar också med ett videosamtal där vi pratar igenom dina träningsmål. Efter samtalet skickar vi ditt träningsprogram till din mail, självklart använder vi oss av videoinstruktioner här med. Är ett långsiktigt träningsprogram det du är ute efter? Då är denna tjänst lämplig för dig. 

Vill du komma igång?

Ansök idag så kontaktar jag dig, så sätter vi upp en plan tillsammans.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.