ENKLA LÖSNINGAR PÅ SMÄRTSAMMA PROBLEM

ETT MEDLEMSKAP – OBEGRÄNSAD TRÄNING

Träning ska inte vara komplicerat, speciellt inte när fokus är välmående. 

1020

Medlemmar 

5/5

4,5

Betyg

4.5/5

Lyssna på experten Niklas

Träna enkelt hemma & gymmet

Orörlig rygg? Svaga axlar? Träning känns krångligt? Ingen fara! Här Hittar du enkla lösningar på smärtsamma problem samt mycket mer.

Kiroxpert Appen

Allt detta ingår:

Kiroxpert Appen

Endast App Store Förtillfället

Online Coaching & Personlig Träning

Tidigare Klienter

Här är några få meddelande jag fått från tidigare klienter som haft/har mig som Online Coach

KiroXpert Medlemskap Erbjuder:

1 Styrka
2 Rörlighet
3 Morgongympa
4 Nacke
5 Ben & Knän
6 Ryggen
7 Axlar
8 Artros
9 Diskbråck
10 Livepass
11 Armbåge
12 Smärta
13 Helkropp
14 Latmask
15 Alla Program
Styrka

Enskilda Styrketräningspass

Här hittar du olika pass för att bygga styrka, anpassat för gym eller hemmaträning. Du följer alltså inte något program, utan hittar enskilda träningspass för att styrketräna olika delar av kroppen.
Innan du väljer ett pass kan du se en introduktionsvideo där vi går igenom olika saker att tänka på innan du kör passen, du får även rekommendationer på uppvärmning.

LÄS MER
Rörlighet

Enskilda Rörlighetspass

Här har vi samlat enskilda träningspass för att öka rörlighet i olika delar av kroppen.
Innan du väljer ett eller flera pass kan du kolla igenom introduktionsvideon där vi går igenom hur passen är utformade och hur du använder dom rätt. 
När du sedan väljer ett pass kan du först se en video där tekniken i dom olika övningarna gås igenom. Efter det går du vidare till passet där du även här ser en video på varje enskild övning samt information om antal repetitioner och set.

LÄS MER
Morgongympa

Morgongympa

Brukar du vakna på morgenen och känna dig stel i kroppen? Då kommer dessa pass att kunna hjälpa dig. Här hittar du snabba enkla morgonpass som hjälper dig bli av med stelheten och starta dagen på ett skönt sätt. Passen tar ca 5 min och är helt utan redskap, efter som vi har pass som riktar in sig på specifika delar så som axlar, bröstrygg, ländrygg, höft och helkropp. Så kan du lätt hitta något som passar din morgon. Allt du behöver göra är att starta igång videon och följa med i passen.

LÄS MER
Nacke

Starkare Nacke

Här hittar du olika träningspass för att bygga upp styrka och tolerans i nacken. Dessa pass är lämpliga om man känner sig stel, öm eller svag i nacken. Kanske får du ofta nackspärr? Då är det väldigt bra att bygga styrka och tolerans i nacken som den blir mer tålig för belastning och rörelse.

LÄS MER
Ben & Knän

Starkare Ben & Knän

Det finns många olika aktiviteter som ställer lite krav på dina knän och benmuskler, allt från långa vandringar till en vecka i skidbacken. Vill man skaffa sig bra förutsättningar för sånna aktiviteter så är det bra att se till att man har starka ben och friska knän!

Detta är ett program på 8 veckor som syftar till att bygga starka ben och friska knän. Vad menar jag då med friska knän? Jo ett friskt knä är ett knä som tåls att användas och vill man ha knän som tål så måste man ha starka ben.

LÄS MER
Ryggen

Program För Ryggen

Här hittar du 3 stycken olika program för ryggen, där varje program fokuserar på olika saker.
Vi har Ländryggsprogrammet, syftet med programmet är att minska smärta och stelhet i ländryggen. Skottsäker Rygg, detta program fokuserar på muskler och leder i bröstryggen, dvs det är en blandning av rörlighet och styrketräning. Sista är Våga Böja Din Rygg, detta program är avsätt för ländryggsmärta där man inte har en underliggande skada.

LÄS MER
Axlar

Program För Axlar

Detta program syftat till att stärka upp och göra dina axlar rörligare. Det är uppbyggt så att man kan välja att träna på gym eller hemma. Varje övning har ett exempel med vikt eller med gummiband så du ska kunna anpassa det så bra som möjligt till där du vill träna.

LÄS MER
Artros

Artrosträning

Här kommer du hitta massor av övningar som man kan jobba med om man har artros, vi går igenom varje övning för sig och pratar bla om hur du kan anpassa tekniken på olika sätt för att du lättare ska kunna utföra övningen.

LÄS MER
Diskbråck

DIskbråck

Dessa övningar som jag kommer gå igenom här är övningar som jag av erfarenhet vet har hjälpt många med diskbråck som ger symtom. Det är absolut inte så att detta gör att diskbråcket läker snabbare, men syftet med dessa övningar är att upprätthålla så god funktion i kroppen som möjligt. Diskbråcket läker sedan för dom flesta på egen hand, det kan ta allt mellan 6 månader till 1 år.

LÄS MER
Livepass

Livepass

Här hittar du träningspass som är förinspelade, du behöver alltså bara trycka på play och följa med. Passen är ca 15 min långa för att du lätt ska kunna få in träning om du har ont om tid. Det finns olika pass att välja bland, så är du ute efter ett rent styrkepass eller något med mer fokus på flås så kommer du hitta något passande här.

Armbåge

Golf/tennisarmbåge

Golf & Tennisarmbåge programmet bygger på samma principer med med olika övningar och fokus. Golfarmbåge är en liten skada pе en sena som fäster på insidan av armbågen, I detta program får du hjälp att träna upp senan och bli av med smärtan. Tennisarmbåge är en liten skada på en sena som fäster på utsidan av armbågen.

Smärta

Träna Med Smärta

Teori lektionerna är uppdelad i 7 olika kapitel där Niklas Andersson går igenom hur man kan tänka och jobba med träning när man är skadad eller när man har ont utan skada. Se inte denna lektion som medicinsk rådgivning, den är endast för att väcka tankar och förståelse för träning med smärta

Läs Mer
Helkropp

Hellkroppsprogram

Detta är ett styrketräningsprogram som löper över 8 veckor med fokus på att bygga styrka i hela kroppen. Programmet funkar bra för både nybörjare och träningsvana, hur pass jobbigt det är styrs mer av hur pass tunga vikter du kör mer än hur svåra övningarna är. Programmet finns i två olika varianter, för gymmet eller hemmet.

Latmask

Latmask Programmet

Vi människor är lata av natur, några av oss mer lata än andra och den vanligaste bortförklaringen vi har till att inte träna och röra på oss är att det inte finns tid. Vi vet alla att det gör det men problemet är att det inte prioriteras.

Tid för träning dyker inte bara upp framför ögonen på oss om vi inte normalt sett har träning som en prioritet.

I dessa program har vi försökt göra det enkelt för dig att bli av med din latmask. Det finns 3 olika varianter av detta program, Extrem Latmask, Simpel latmask  och Ambitiös latmask. Vilken av dessa du väljer beror lite på hur pass mycket tid du kan lägga på enkel träning varje dag.

LÄS MER
Alla Program

Alla Våra Program

På Kiroxpert har vi 12 olika program, finns alltid något att träna på hos oss.

Det är väldigt enkelt.

I medlemskapet kan du enkelt starta ett program, hitta ett träningspass som passar dig. Välj fritt vad du vill träna, allt från specifika program, till generell styrketräning & rörlighet.

1. Bli Medlem

Bli medlem för att få tillgång till allt innehåll

2. Ladda Ned Appen

I appen hittar du din träning och alla program (App Store)

3. Börja Träna

Börja träna och skapa resultat 

Vad säger andra om KiroXpert?

bättre, enklare.
Sluta krångla till det så mycket

Många gör träningen krånglig, på KiroXpert förenklar vi och ger resultat samtidigt. Förutom att du kommer må bättre har vi enkla lösningar på smärtsamma problem.

Anledningar att använda KiroXpert

BLI SMÄRTFRI

MÅ BÄTTRE

13 ÅRS ERFARENHET

ENKELT ATT FÖRSTÅ

SIMPELT ATT FÖLJA

använd ditt Friskvårdsbidrag

Friskvårdsportaler eller kvitto

plattform skapad av experter inom träning och utifrån 13 års erfarenhet från patienter med olika problem

Enkel, effektiv och pålitlig träning

Stöd från experter och medlemmar

001 - ThinkingCreated with Sketch.

Uppbygg av experter inom träning

Enkelt, effektiv och pålitlig träning​
Stöd från experter och medlemmar​
Uppbyggt av experter inom träning​
Föregående
Nästa

BLI MEDLEM OCH KÄNN EN TRYGGHET

Du kan känna dig säker & trygg då träningen är uppbyggd av experter med över 13 års erfarenhet

Niklas Andersson - Kiroxpert

Hej,

Mitt namn är Niklas Andersson.

Med över 13 års erfarenhet med patienter och min utbildning som Kiropraktor & personlig tränare, har jag hjälpt tusentals människor att må bättre. Genom att utvecklas och anpassa mig efter rådande forskning när det kommer till träning och skador har jag utvecklat mitt sätt att hjälpa människor med smärtsamma problem eller sin träning.

Nu har jag tagit min kunskap och erfarenhet online på denna plattform för att förbättra folkhälsan och få dig att må bättre.

Alltid hos Kiroxpert

Månadsmedlemskap

Börja idag

195kr

Dras varje månad. Avbryt när som helst.

Populär

Årsmedlemskap

Börja idag

1495kr

Dras varje år. Avbryt när som helst.

Kiroxpert loga

Friskvårdsportaler

KiroXpert är kopplad till olika friskvårdsportaler där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att bli medlem hos oss.

Eller…

Ta kontakt med din chef/arbetsgivare. På vissa arbetsplatser behöver du själv lägga ut pengarna först, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren. Genom oss får du kvitto direkt vid ditt köp skickat till din email.

Nu skickar vi din kod!
Det kan ta 5-10 min

kolla din inkorg och skräppost